Naleving van de wetgeving van de Europese Unie

Alles uitvouwen | Alles invouwen

Kaspersky Safe Kids voldoet aan de voorwaarden van de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in alle regio’s waar het programma beschikbaar is. Als je de licentieovereenkomst voor eindgebruikers en het privacybeleid accepteert, bevestig je dat je de vereiste leeftijd bereikt hebt.

Nadat Kaspersky Safe Kids is geïnstalleerd, wordt u gevraagd de algemene voorwaarden te lezen en accepteren die vereist zijn voor de initiële configuratie en het gebruik van Kaspersky Safe Kids. U wordt ook gevraagd om de Verklaring voor gegevensverwerking voor marketingdoeleinden te accepteren, waardoor Kaspersky u extra voordelen kan bieden. Als u ervoor kiest deze verklaring te accepteren, kunt u dit op elk gewenst moment in de programma-instellingen ongedaan maken.

De marketingverklaring bekijken, accepteren of weigeren

Volgens de voorwaarden van de AVG hebt u het recht om al uw persoonlijke gegevens van Kaspersky te verwijderen. Wanneer u Neem contact op met de Klantenservice om persoonlijke gegevens te verwijderen, moet u de unieke ID's van uw computer verstrekken.

Verstrek de ID's aan de klantenservice om persoonlijke gegevens te verwijderen